Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conjunt d’Olèrdola acollirà la 1a edició d' “Experiència Gran Reserva”

Es podran tastar els millors caves de petits i mitjans elaboradoirs, el proper 21 d’octubre
El president de Pimecava, Xavier Nadal; i l'alcalde, Lucas Ramírez
El president de Pimecava, Xavier Nadal; i l'alcalde, Lucas Ramírez

dimecres 11 octubre 2017

Qui desitgi conèixer els millors caves que fan els petits i mitjans elaboradors no es pot perdre la primera edició d”Experiència Gran Reserva”. La cita és el proper dissabte 21 d’octubre, al Conjunt monumental d’Olèrdola, i té el propòsit “d’ampliar el coneixement dels caves Gran Reserva, potenciar el seu consum i reforçar la percepció de qualitat” d’aquests vins escumosos amb criances en ampolla superiors als 30 mesos. Ho assenyala Xavier Nadal, president de Pimecava, l’organització empresarial que promou l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

L’horari serà d’11:00h  a 14:30hi de 16:00h a 19:30h.L’entrada té un preu de 18 euros i dóna dret a degustar tots els caves que exposin els més de 30 elaboradors que es preveuen. Restaurants i establiments especialitzats de la zona distribueixen descomptes de 6 euros, incentiu que també tindran els veïns d’Olèrdola. Durant la fira s’organitzaran visites al recinte arqueològic d’Olèrdola, activitats adreçades als infants i es podrà trobar oferta gastronòmica variada.

“Experiència Gran Reserva” neix amb la voluntat de consolidar-se com a certamen anual de referència en el coneixement dels caves de gran qualitat. . És la primera ocasió que s'organitza una mostra dedicada exclusivament als caves Gran Reserva elaborats per petits i mitjans elaboradors en el seu propi territori. La tria del Conjunt d’Olèrdola com a seu s’explica per la seva història i pel vincle que té amb el territori “que dóna caràcter als nostres productes”.(àudio)

Per a l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, la decisió de celebrar un acte d’aquestes característiques al Conjunt Monumental d’Olèrdola, suposa una gran oportunitat per a unir dos elements del patrimoni del Penedès: el cava i la història. Ramírez indicava que “és el primer esdeveniment dedicat als vins escumosos que acollim i ens fa especial il·lusió que sigui en aquest enclavament històric. Un entorn màgic per a gaudir de caves d’alta qualitat”. L’alcalde subratllava que calia aprofitar sinergies i agraïa la iniciativa de Pimecava, així com la col.laboració de l'Agència Catalana del Patrimoni.(àudio)

Des de l’Ajuntament es considera que “Experiència Gran Reserva” és un excel.lent reclam que contribueix a captar més visitants al municipi.(àudio)

L'organització anirà donant els detalls de l'acte a través de la web www.pimecava.com i les xarxes socials de Pimecava amb el hashtag #ExperienciaGranReserva.

Escolta l'entrevista a Xavier Nadal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions