Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conjunt Monumental d’Olèrdola acull diumenge la Festa Major del parc

Una fira d’artesans i productors és la principal novetat de la variada i atractiva programació

dijous 03 novembre 2016

Aquest diumenge el Conjunt Monumental d’Olèrdola serà de nou l’escenari de la Festa Major del parc, una de les activitats centrals del programa de dinamització “Viu el parc!”, que se celebra durant la tardor. La Festa  ofereix una matinal de propostes de lleure ben variades per a passar en família i inclou importants novetats, com la celebració d’una fira d’artesans i productors del “Parc a taula”.

Montse López, responsable del programa Viu el Parc!, assenyala que es torna a apostar pel Conjunt d’Olèrdola com a emplaçament de la Festa Major per les seves característiques, ubicació i perquè és una bona oportunitat per a difondre el ric patrimoni que conté.(àudio)

La Fira posarà a la venda productes que s’elaboren en l’àmbit del parc natural, especialment d’alimentació.(àudio)

Les activitats s’inicien a dos quarts d’onze del matí i es preveu que s’allarguin fins gairebé les 2 del migdia.

Es podran gaudir de tallers de natura a càrrec d’Acer, jocs tradicionals de Fefe i companyia i es podrà participar en el taller de Jumping Clay per a fer la mascota del parc amb aquest material.

Altres propostes que donen un contingut atractiu a la festa són la màgia del mag Churrimongui, un circuit d’agilitat i tir a l’arc, així com la música per a tothom a càrrec del grup Semproniana.

La cloenda s’ha fixat a la una del migdia, amb l’espectacle de clown i de màgia de Xicana.(àudio)

Durant la festa es podrà participar en la visita teatralitzada gratuïta “Descobreix l’Olèrdola medieval”.

Durant tota la jornada l’entrada al recinte del Conjunt serà gratuïta. També es podran captar imatges per a participar en el XXII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. La data límit d’admissió d’obres és el 15 de novembre.

Escolta l'entrevista a Montse López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions