Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conjunt monumental d’Olèrdola acull diumenge una visita guiada i una projecció de curtmetratges dins el Most Festival

Amb entrada gratuïta, l’activitat s’inicia a les 11.30h amb l’estrena de la visita “100 anys després...ahir, i avui de la recerca arqueològica”

dimarts 01 juny 2021

Dins de la 10a edició del Most Festival, que se celebra al Penedès del 3 al 13 de juny,  aquest diumenge el conjunt monumental d’Olèrdola acull una jornada que marida vi, història i cinema. A partir dos quarts de 12 es podrà seguir la visita guiada “100 anys després...ahir, i avui de la recerca arqueològica”, per continuar  amb una sessió de cinema del vi a l’església romànica de Sant Miquel amb la projecció dels curtmetratges FiloxeraLa plegaria i La fiesta de la Trasiega . En acabar, es podran tastar vins del celler Alemany i Corrió.

Un dels atractius d’aquest variat i gratuït programa serà el de poder seguir, per primera vegada, la visita que commemora el centenari de l’inici de les excavacions arqueològiques al jaciment d’ Olèrdola. Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, serà l’encarregada de conduir aquesta visita.(àudio)

Una visita com la de diumenge permetrà comprovar l’excepcional cas d’Olèrdola dins l’arqueologia catalana. Un dels trets que fan que Olèrdola sigui singular és la seva ocupació al llarg de 4.000 anys.(àudio)

Escolta l’entrevista a Núria Molist, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Tota la informació del Most Festival, a la seva pàgina web

Document Actions