Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Conjunt monumental d’Olèrdola ha rebut el distintiu "Compromís per a la sostenibilitat Biosphere"

El reconeixement ha estat concedit a 25 recursos, empreses i serveis turístics de la comarca de l’Alt Penedès
Xavier Fernández (tercer de la primera fila començant per l'esquerra) rebia el distintiu en nom del Conjunt monumental
Xavier Fernández (tercer de la primera fila començant per l'esquerra) rebia el distintiu en nom del Conjunt monumental

dijous 15 març 2018

En un acte celebrat aquest dimarts a la Llotja de Mar de Barcelona, un total de 245 empreses, recursos i serveis turístics han rebut el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.  Es tracta d’un reconeixement al treball, assoliment i participació de tots ells en la implementació del programa Biosphere en la destinació i que “junts, amb iniciatives publiques i privades, permet que la destinació sigui dia a dia més sostenible i responsable”.

El Conjunt monumental d’Olèrdola ha estat un dels 25 serveis de l’Alt Penedès que ha rebut la distinció. La gestió i desplegament del programa Biosphere a l’Alt Penedès, es coordina des del  Consorci de Promoció Turística del Penedès i compte actualment amb 31 empreses i serveis turístics adherits al compromís (5 allotjaments, 14 cellers, 2 empreses serveis turístics, 1 empresa de transport, 3 museus i centres d’interpretació, 2 oficines de Turisme, 3 restaurants, 1 espai natural)

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, a partir de la “Certificació Biosphere”, que ha obtingut recentment la Diputació de Barcelona, a través de les seves marques turístiques o la també darrera certificació de la ciutat de Vilafranca del Penedès,  amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics.

El programa té el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

Document Actions