Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Esportiu assumeix la gestió de les escoles esportives amb la col·laboració de les AMPA

L’activitat començarà la setmana que ve, els dimarts i dijous a Sant Pere Molanta i els dilluns i dimecres a Moja

dijous 25 setembre 2014

Fins aquest divendres resta obert el termini formal d’inscripcions per participar en les escoles esportives d’Olèrdola, que començaran la seva activitat aquest curs dilluns de la setmana que ve. Amb tot, si es desitja es podrà provar l’activitat la setmana que ve abans de formalitzar la inscripció.

Per aquest curs 2014-15, l’oferta de les escoles esportives d’Olèrdola manté els seus principals continguts respecte els cursos anteriors, però incorpora una destacada novetat en la gestió. I és que, des d’aquest curs, les escoles esportives ja no les assumeix l’Ajuntament d’Olèrdola i passen a ser organitzades directament per  les AMPA, amb la gestió del Consell Esportiu. Pep Besolí, responsable del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, assenyala que és un canvi similar al que s’ha viscut també a Olèrdola amb el Casal d’Estiu.(àudio)

El Consell Esportiu de l'Alt Penedès ja gestiona les activitats esportives extraescolars d'algunes escoles públiques de Vilafranca, així com les que es fan a Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Quintí de Mediona o La Granada.

A Moja, l’escola esportiva es farà a les instal.lacions de l’escola Circell, els dilluns i dimecres, de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda. S’oferten fins a cinc propostes diferenciades, que es realitzaran si s’assoleix un mínim de 10 inscrits per formar grup. Així, es preveu un grup de psicomotricitat pels infants de p4 i p5. Un altre grup de poliesportives, de p5 a 2n; també hi ha multiesports per alumnes de 3r a 6è; una opció de futbol sala/bàsquet/ i volei, per alumnes de  3r a 6è; així com un grup de dansa obert a infants de p5 fins a 6è. A Sant Pere Molanta, a les instal·lacions de l’escola Rossend Montané, es preveuen fer les escoles esportives en horari de 4 a dos quarts de sis de la tarda. L’oferta és la mateixa que es planteja a Moja, llevat del grup de psicomotricitat per a p4 i p5, que no es preveu ja d’entrada a Sant Pere Molanta. La principal novetat és la introducció d’aquesta especialització esportiva de 3r a 6è, amb la voluntat d’intentar formar equips de les escoles que puguin participar en les competicions Jespe.(àudio)

El preu per trimestre és de 39 euros per un dia a la setmana d’activitat i de 78 euros el trimestre per a dos dies d’activitat, en cas de ser socis de l’AMPA de l’escola. Aquest preu passaria  a ser de 43 euros el trimestre per un dia a la setmana i de 86 euros el trimestre per dos dies a la setmana si no s’és soci de l’AMPA.

Per a formalitzar les inscripcions cal portar la fitxa d’inscripció a l’AMPA de l’escola, amb fotocòpia de la tarja sanitària i fotocòpia de la primera plana de la llibreta del compte corrent on carregar l’import de l’escola esportiva.

El preu inclou participar a les activitats del Consell Esportiu de l’Alt Penedès els caps de setmana , l’assegurança de l’esportista, una samarreta de l’escola esportiva d’Olèrdola i la participació a totes les activitats que s’oferiran a l’escola esportiva municipal.(àudio)

Per més informació es pot enviar un correu electrònic al director de les escoles esportives d’Olèrdola, Lluís Arnabat, a l’adreça lluis.arnabat@gmail.com. O bé trucar al telèfon 93 817 37 36.

Escolta l'entrevista a Pep Besolí, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions