Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell de Daltmar es dóna de marge fins l’abril per a presentar una proposta d'urbanització

El Consell Rector preveu buscar propostes valorant les opcions més raonables per a fer les obres d'urbanització
Moment de l'assemblea d'aquest diumenge
Moment de l'assemblea d'aquest diumenge

dimarts 04 desembre 2012

 

 

L’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar feta aquest diumenge deixa molta feina per fer al Consell Rector. Entre les tasques més rellevants hi ha la de buscar pressupostos per poder concretar imports i terminis per a realitzar les obres d’urbanització, un cop el projecte de reparcel·lació de Daltmar ja ha estat registrat de manera definitiva. Carlos Molina, president del Consell Rector, ens explica que treballen perquè aquestes propostes es puguin obtenir en els propers mesos, amb el propòsit de convocar una assemblea amb els veïns, el març o l’abril, per a decidir la solució més idònia. (àudio)

Les dues opcions amb més possibilitats que es plantegen són les de començar de forma immediata les obres i seguir amb els treballs fins a finalitzar-los , sense aturades. L’altra opció és establir un calendari per fases, acordat amb l’Ajuntament d’Olèrdola, que permeti que es pugui aixecar la vigent suspensió de llicències d’obres. (àudio)

Carlos Molina es mostra convençut que, malgrat la unanimitat pugui ser impossible, sí que es podrà arribar a acords recolzats per una majoria suficient, tal i com va quedar palès en les votacions de l’assemblea d’aquest diumenge.

Escolta l'entrevista a Calos Molina, clicant aquí

Document Actions