Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Rector de la Junta de Compensació de Daltmar anuncia que presenta la seva dimissió

En la propera assemblea, durant la tardor, es farà efectiva la renúncia i es debatrà el pas al sistema de Cooperació
Carlos Molina, president en funcions del Consell Rector(imatge d'arxiu)
Carlos Molina, president en funcions del Consell Rector(imatge d'arxiu)

dimecres 08 juliol 2015

El Consell Rector de la Junta de Compensació de Daltmar, a través d’un mail enviat als propietaris, ha comunicat la seva decisió de renunciar a les seves responsabilitats. El president, Carlos Molina, explicava que la renúncia no es fa efectiva de forma immediata perquè vol respectar els procediments i garantir la continuïtat en la gestió de Daltmar.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Molina exposava que renunciaven perquè estan cansats de "la desconfiança".(àudio)

Segons es recull en l’acta de l’assemblea de la Junta de Compensació, realitzada el passat 26 d’abril, els assistents aprovaven de forma majoritària actuacions fetes com el pas a la companyia Aigües de Vilafranca, les tasques de desbrossat o la unió formal amb l’Associació de Propietaris. Però no van ser aprovats l’estat de comptes o el pressupost per al proper exercici. Davant aquesta situació, el Consell Rector creu convenient preparar una nova assemblea per presentar formalment la dimissió i sotmetre a votació el pas al sistema de Cooperació, tal i com es va assenyalar ja en l’assemblea d’abril. (àudio)

La previsió del Consell Rector és la de procedir a la convocatòria d’aquesta assemblea durant els mesos de setembre o octubre.(àudio)

Carlos Molina porta 6 anys al capdavant del Consell Rector de la Junta de Compensació. D’aquesta etapa en fa un balanç satisfactori, destacant que s’ha posat la documentació al dia i s’ha procedit a resoldre temes històrics pendents a Daltmar com la inscripció de les parcel·les al registre de la propietat i disposar d’un llistat de propietaris actualitzat. Aquests eren requisits per a poder procedir a aprovar els projectes de reparcel·lació primer i després el d’urbanització.

La urbanització de Daltmar compta amb 701 parcel.les de 425 propietaris diferents. El pas al sistema de Cooperació, en cas de decidir-ho els veïns, suposaria que la gestió de la urbanització recau en l’Ajuntament. Tal i com Molina exposa en el seu escrit als propietaris, aquest canvi de model de gestió suposa que l’administració municipal assumeixi l’obligació de procedir a les obres d’urbanització, però no del finançament dels costos, que hauran de ser repercutits entre els propietaris.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions