Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola reobrirà el dijous 13 de setembre

Cada dijous el consultori comptarà amb metge, administrativa i infermera

dijous 09 agost 2018

Després d’estar tancat més d’un any, el consultori mèdic de Sant Miquel d’Olèrdola reobrirà el proper dijous 13 de setembre. La regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, ho confirmava durant el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, tot assenyalant que el Departament de Sanitat ja havia resolt les deficiències tècniques que impedien que el consultori estigués obert al públic. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Anna Boada indicava que l’ICS ha renovat els equips informàtics i les línies  per a complir amb els requeriments de seguretat que s’exigeixen en el tractament de les dades dels pacients.(àudio)

La reobertura coincideix amb una ampliació de servei al consultori de Sant Miquel. Tal i com assenyala Anna Boada, ara a Sant Miquel es comptarà cada dijous amb metge, administrativa i infermera.(àudio)

Per a concretar aquesta reobertura “en condicions” la feina de seguiment feta des de l’Ajuntament ha estat constant. Anna Boada destacava que “no s’ha parat d’insistir” al Departament per a que resolgués les deficiències tècniques que mantenien tancat el consultori.(àudio)

En aquests darrers mesos, des del govern municipal d’Olèrdola s’ha recordat en diverses ocasions a les responsables territorials de l’ICS que dels tres consultoris existents al municipi, el de Sant Miquel era el més nou.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions