Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conte solidari “Somriures valents” es presenta aquest dijous a Moja i dilluns a Sant Pere Molanta

Les presentacions les organitza a les escoles el servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola
Fragment del cartell que anuncia les presentacions
Fragment del cartell que anuncia les presentacions

dimecres 01 març 2017

El servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza dues presentacions al municipi del llibre “Somriures valents”. La primera s’ha programat aquest dijous 2 de març, a les 16:45h, a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. Dilluns 6 de març, a les 16:15, la segona de les presentacions d’aquest llibre a Olèrdola s’ha previst a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

“Somriures valents” ha estat escrit per la penedesenca Marta Fos i les il·lustracions són de Miguel Ángel FloresTeijeiro. El llibre mostra la malaltia de Duchenne explicada per un nen que la pateix. És una forma de conscienciar a la societat i als infants de la vida que porten els nens que pateixen la distròfia muscular de Duchenne.

El llibre l’ha editat  l’associació Duchenne Somriures Valents i els beneficis del llibre aniran destinats íntegrament a donar suport a dos dels projectes proposats per la Unitat de Patologia Neuromuscular i el Laboratori d'Investigació Aplicada en Malalties Neuromusculars Infantils que formen part del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Concretament al projecte de suport psicològic als nens i famílies amb la distròfia muscular de Duchenne i Becker i al projecte per la investigació i recerca de la malaltia.

Verònica Torrents, bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta, indicava que la presentació comptarà amb la intervenció de la mateixa autora del llibre, Marta Fos.(àudio)

Les autores dels llibres que es presenten a les biblioteques de les escoles estan agraïdes de poder mostrar el seu treball a Olèrdola.(àudio)

La presentació de “Somriures valents” arriba setmanes després de l’èxit de presentació a Olèrdola d’un altre conte solidari, el del Pirata Octavi. Verònica Torrents confia que la presentació programada aquest dijous a Moja i dilluns a Sant Pere Molanta tindrà també una gran acceptació.(àudio)

El servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola programa amb periodicitat mensual una activitat de dinamització. La del mes d’abril serà el 2n concurs literari de Sant Jordi, que ja té les seves bases aprovades.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions