Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cor Xamusia presenta aquest diumenge a Moja el concert “Dones amb veu”

Serà a les 18.00h, al Local Nou de Moja

dijous 17 febrer 2022

Organitzat per l’Ateneu Mogenc “Fem poble”, aquest diumenge a les 6 de la tarda s’ha programat el concert “Dones amb veu” del Cor Xamusia, al Local Nou de Moja.

Dones amb veu es va estrenar la setmana passada a Vilafranca. Es tracta d’un espectacle que vol mostrar i donar a conèixer les peces corals compostes i arranjades per dones, des d’una de les primeres melodies escrites que es conserven del segle XII fins a l’actualitat, tant d’arreu del món com de casa nostra. El Cor Xamusia és un cor de veus blanques format per una trentena de cantaires que aquest any celebra el seu 20è aniversari, i ho vol fer reivindicant el treball musical femení. La direcció del cor va a càrrec de la Marta Coll, l’Oriol Sanz al piano i a la bateria el Marc Laguna. L’escenografia és idea de la Clara Cols i les il·lustracions que arrodoneixen la posada en escena és obra de l’artista vilafranquina Mariona Rios. El cor ha comptat també amb la col·laboració de la cantant Clara Florit en el treball de tècnica vocal.

En una entrevista emesa pel programa “Penedès en Xarxa”, Marta Coll explicava que “Dones amb veu” és un “tastet” que té el propòsit de “visibilitzar” la música escrita per dones.(àudio)

L’espectacle inclou el retrat de 15 dones compositores, de totes les èpoques i d’arreu del món.(àudio)

El donatiu d’entrada és de 5 €, pels socis  de l’Ateneu Mogenc; i de 8 € en cas de no ser socis de l’entitat.

Document Actions