Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cros escolar de Moja ha reunit aquest diumenge a 224 participants

En la segona Cursa Open es va tornar a imposar Ibrahim Chaquir

dilluns 22 desembre 2014

Enmig d’un gran ambient i una apreciable participació, aquest diumenge al matí la finca municipal de la Muntanyeta ha acollit la 30a edició del cros escolar a Moja. Sumades totes les categories del cros escolar, la participació ha estat de 224 inscrits. La prova tenia el reclam de tancar la lliga de curses dels jocs esportius JESPE. Malgrat la coincidència  amb d’altres esdeveniments lúdics i culturals, la participació  va superar la presència d’inscrits de la darrera edició però es va quedar per sota de les expectatives inicials del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.copy_of_Cros2.JPG

Abans del cros escolar es realitzava la segona edició de la Cursa Open, de 6 quilòmetres de recorregut. El guanyador va ser el jove Ibrahim Chakir, del Club Atletisme Vilafranca.Segon classificat va ser Abderrazak Samaou i tercer Mohamed Elooakassi. En l'apartat femení, la guanyadora va ser Nati Rubio, per davant de Gemma Casulleras i Cristina Obiols.

Ibrahim Chakir explicava que el lloc per a fer el cros era molt atractiu, tot i que el traçat del circuit no era el més favorable per les seves característiques. També considerava que era una molt bona idea organitzar una cursa open abans del cros escolar.(àudio)

La cursa open va ser organitzada pel club BTT El Bressol, que també va oferir suport logístic i tècnic en la realització del cros. Manel Suero, membre de la junta directiva de l’entitat, oferia una valoració satisfactòria de la prova pel bon temps, l’ambient, així com pel funcionament de la novetat tècnica d’infrocorar el xip de control al dorsal. També assenyalava que els hi hagués agradat superar la participació assolida, que va ser de 40 atletes.(àudio)

El cros era organitzat de manera conjunta per l’AMPA de l’escola Circell i el Consell Esport. Pep Besolí, del Consell Esportiu, valorava que la Muntanyeta era el millor circuit de la comarca i indicava que el treball conjunt d’AMPA i club BTT eren una garantia d’èxit.(àudio)

Des de l’AMPA de l’escola Circell, la seva presidenta,Eva Torralba, subratllava la implicació del club BTT i la motivació de l’AMPA per tirar endavant totes les tasques que comportava la realització d’aquest cros escolar.(àudio)

Seguint la prova a la muntanyeta s’hi van donar cita diferents regidors, entre els quals hi havia el regidor d’esports, Juanma Samblás. Samblás refermava el compromís de l’Ajuntament de recolzar les iniciatives de les entitats del municipi i lloava la Muntanyeta com a espai idoni per acollir esdeveniments d’aquest tipus.(àudio)

Tal i com és norma en les proves escolars de cros, la majoria d’inscrits es van donar en les categories de menys edats, a partir de benjamins. La satisfactòria experiència fa apuntar per part de l’organització que es continuarà oferint a Moja una prova de cros escolar combinada amb una Cursa Open, oberta a totes les edats.

Escolta les entrevistes de valoració del cros, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions