Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs de defensa personal contra la violència de gènere oferirà eines i tècniques per guanyar seguretat

Una vintena de noies i dones participaran del curs que constarà de dues sessions que es faran als tres nuclis; Sant Miquel, Sant Pere i Moja

dilluns 06 maig 2019

 

Aquest dilluns dia 6 comença el curs de defensa personal que organitza l’ajuntament d’Olèrdola. El taller és gratuït i consta de dues sessions que es faran tant a Sant Miquel d’Olèrdola, com a Sant Pere Molanta i a Moja. En total, hi participaran una vintena de dones a partir de 16 anys. Míriam Pujol, gerent de l’empresa Més que lleure, explica que un taller com aquest és important per empoderar i dotar d’eines i tècniques les dones per guanyar en seguretat.(àudio)

El curs s’organitza paral·lelament a un taller de micromasclismes adreçat a joves. Sílvia López, treballadora social de l’ajuntament d’Olèrdola, destaca la importància de generar espais de trobada i formació com aquests.(àudio)

Per participar al curs de defensa personal cal inscripció prèvia a lopezasl@olerdola.cat i és important portar màrfega i roba còmoda.

El taller es farà els dilluns 6 i 13 de maig a Sant Miquel d’Olèrdola, de 18:00 a 19:30h al local Rossend Montané, i a Sant Pere Molanta de 20:00h a 21:30h al Centre Cívic Gatzara. Els divendres 10 i 17 de maig es farà a Moja, de 18.45 a 20.15h, al Centre Cívic La Xarxa.

Els dies 6 i 13 també s’oferirà un servei gratuït de canguratge, en les sessions programades a Sant Miquel, de 18:00h a 19:30. Qui desitgi fer-ne ús, també ho ha de comunicar-ho amb antelació a lopezasl@olerdola.cat.

Document Actions