Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs intensiu de Nadal programat a Olèrdola per obtenir el títol de monitor es farà online

Serà del 16 desembre al 10 de gener i les inscripcions es podran fer fins l’11 de desembre

dimecres 02 desembre 2020

 

Atès que els equipaments municipals continuen tancats a qualsevol activitat a causa de la situació sanitària, l’Ateneu Mogenc “Fem poble” informa que el curs intensiu de Nadal programat per obtenir el títol de monitor es farà online.

L’entitat posa l’accent en què és una oportunitat “excepcional” al país perquè fins ara havia estat inviable oferir aquest tipus  de cursos per via telemàtica.
Cal recordar que la formació permet  obtenir la titulació oficial de monitor/a en activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil atorgada pel departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La modalitat permetrà als participants organitzar-se els moments de connexió, amb la qual cosa no hi ha un horari estipulat com podria haver-hi en un curs presencial.

Dins del campus virtual es disposarà dels continguts del curs, ja sigui en format pdf, en vídeo o  àudios. El curs de monitors/es s’estructurà per mòduls formatius i per superar-lo caldrà lliurar totes les activitats que plantegin els docents i superar-les.  En el campus es podrà contactar amb els docents, tant per fòrum de dubtes com per correu intern.

El canvi de modalitat també ha comportat un canvi de dates. El curs començarà el dimecres 16 desembre i finalitzarà el 10 de gener.

Per poder participar-hi cal tenir complerts els 18 anys el dia d'inici del curs. El preu també s'ha ajustat i s’ha reduït l’import.
Ara el curs té un preu general de 215 € ó de 165 € (en cas de ser socis Ateneu i residents a Olèrdola)

 La data límit d'inscripció passa a ser l’11 de desembre. Per inscripcions cal comunicar-ho a ateneumogenc@gmail.com , indicant nom i cognoms, adreça, NIF, data de naixement, telèfon i @.

 Des de l'Ateneu Mogenc també avancen que tenen la intenció  de tornar a oferir el curs en modalitat intensiva i presencial durant el 2021, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Document Actions