Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa d'Olèrdola, Fina Mascaró, es reuneix amb el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar

Mascaró li ha traslladat necessitats en l’àmbit educatiu i sanitari. Alquézar ha vist “un equip de govern amb tota l’empenta necessària per avançar”
El delegat del Govern, David Alquézar; i l'alcaldessa, Fina Mascaró, aquest dijous al migdia en finalitzar la reunió
El delegat del Govern, David Alquézar; i l'alcaldessa, Fina Mascaró, aquest dijous al migdia en finalitzar la reunió

divendres 30 juny 2023

Dins de la roda de contactes que manté amb els alcaldes i alcaldesses del territori escollits el passat 17 de juny, aquest dijous al migdia el delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar, es desplaçava fins a l’Ajuntament d’Olèrdola per a mantenir una reunió de treball amb l’alcaldessa, Fina Mascaró. En la reunió també hi participava el responsable de l’oficina del delegat del Govern, Pol Pagès. Un cop finalitzada la trobada, Alquézar manifestava que havia vist un govern “compromès amb el municipi, amb tota l’empenta necessària per avançar i millorar la qualitat de vida de la ciutadania d’Olèrdola”.(àudio)

Compromís del Govern amb el territori

Alquézar va posar a la disposició de l’Ajuntament la delegació del Govern per tal de vetllar que avancin amb diligència propostes que resoldrien inquietuds del municipi traslladades per l’alcaldessa en l’àmbit sanitari i educatiu. Alquézar també posava l’accent en el compromís del Govern amb el territori, com demostraria el desplegament dels serveis territorials al Penedès.(àudio)

Fina Mascaró, alcaldessa d’Olèrdola, valorava com a molt positiva i “pedagògica” la reunió perquè havia permès detallar “contactes on anar a tocar” per així canalitzar les peticions dels projectes de millora que treballa el nou govern municipal. (àudio)

Sanitat i ensenyament

Conscient de que el municipi “no pot deixar passar cap oportunitat”, Mascaró havia preparat un llistat de propostes per tractar amb el delegat del govern. Així, es van posar sobre la taula les possibilitats de cobriment de la pista poliesportiva de l’escola de Sant Pere Molanta i d’explorar la coberta de la pista també de Moja. Mascaró  indicava que la delegació del govern havia vist “amb bons ulls “ aquestes propostes, com també el plantejament més a llarg termini de preveure la construcció d’un nou consultori mèdic a Sant Pere Molanta. (àudio)

Mascaró posava també de relleu que amb la delegació del Govern al Penedès les alcaldies mantenen un contacte fluid que permet canalitzar consultes i establir contactes amb serveis de la Generalitat.

 Escolta les entrevistes a David Alquézar i a Fina Mascaró, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions