Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Departament d’Ensenyament confirma que l’escola Circell tindrà dos grups de p3 el curs que ve

L’oferta inicial de places fixada pel Departament era de 20, però s’han acabat confirmant 36 sol·licituds

dijous 13 juny 2013

El Departament d’Ensenyament ha comunicat a l’escola Circell de Moja que el proper curs tindrà dos grups de P3. La publicació de l’oferta final de places i de la llista d’alumnes admesos ha acabat confirmant la diferència entre la xifra real de sol·licituds de places a P3 respecte l’oferta inicial que el departament havia fixat per a l’escola. I és que inicialment el Departament només oferia 20 places per aquest curs. Ara s’han acceptat les 36 sol·licituds de plaça a l’escola i això comportarà que hi hagin dos grups de p3 de 18 infants pel curs 2013-14, enlloc de l’únic de 20 que es preveia. Mercè García, directora de l’escola, explicava que el departament així ho ha confirmat. (àudio)

Tal i com explicava García, en la història de l’escola aquesta havia estat la segona vegada que en una preinscripció s’establia una oferta de 20 places per a P3. (àudio)

La confirmació del segon grup de p3 no suposa cap canvi important en la distribució d’espais a l’escola. De fet, García indica que és la primera vegada en els darrers 30 anys que a l’escola Circell que no hi haurà una readequació d’un gran nombre d’aules. El canvi només comporta que una de les aules de p4 d’aquest curs passi a ser el curs que ve de p3. Garcia també anunciava que totes les aules, gràcies a l’aportació de l’AMPA, passaran a tenir ja pissarra electrònica.(àudio)

La directora de l’escola Circell recorda que tots les famílies amb infants de p3 rebran a casa una carta certificada, a principis de juliol, incloent informacions d’interès sobre l’escola i una convocatòria de reunió per principis de setembre,abans de començar el curs.

D’altra banda, Mercè García també confirmava que pel curs que ve els tres dies festius de lliure disposició seran el 4 de novembre, el 3 de març i el 2 de maig.

Escolta l'entrevista a Mercè García, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions