Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El desplaçament per anar a veure el mag Lari des d’Olèrdola compta amb 34 inscripcions

S’han complert les previsions i forces inscrits participen per primera vegada en sortides organitzades per l’Ajuntament

dimarts 30 desembre 1969

El proper dijous 11 de febrer, entre el públic de l’espectacle “Ozom” del mag Lari hi haurà 34 persones que s’hauran desplaçat des d’Olèrdola fins al teatre Condal de Barcelona en una sortida organitzada per l’Ajuntament. El període d’inscripcions es tancava aquest dimarts i ha suposat assignar 34 de les 36  entrades disponibles pel grup d’Olèrdola. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que es tracta d’una sortida diferent a les que ha organitzat fins ara l’Ajuntament d’Olèrdola i destacava que molts dels inscrits participen per primera vegada.(àudio)

A Ozom el mag Lari mira de sorprendre no només amb els jocs de mans, sinó també amb tot l’ il·lusionisme del teatre, perquè aquesta vegada aposta per un plantejament teatral diferent. I és que Ozom transporta al públic a un festival de màgia on actuen quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia. Ozom també vol ser un homenatge als grans mags que han convertit l’ il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Miriam Mulinari indica que es tracta d’un espectacle pensat per a fer gaudir a un públic familiar.(àudio)

Les sortides per anar a veure propostes culturals a Barcelona depenen del calendari teatral. La positiva resposta obtinguda ara pot fer replantejar les propostes que s’ofereixen. Miriam Mulinari també assenyala que qui ho desitgi pot fer arribar les seves propostes a l’Ajuntament.(àudio)

El preu de la sortida és de 25 euros i inclou l’entrada a l’espectacle i el desplaçament en autocar. La sortida s’ha previst a les 18:30 hores des de Sant Miquel, davant de l’ajuntament.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei .

Document Actions