Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dinar de germanor de la Festa del Most de Sant Miquel reuneix a 135 persones

La Junta de La Lleialtat subratlla la col·laboració veïnal rebuda, especialment durant el diumenge
L'escudella va ser el centre de l'àpat
L'escudella va ser el centre de l'àpat

dilluns 17 novembre 2014

La predisposició veïnal a participar, especialment el diumenge, ha estat un dels aspectes més ben valorats de les Festes del Most de Sant Miquel d’Olèrdola per part de la Junta de la Societat La Lleialtat. Així ho ha assenyalat la presidenta de l’entitat, Roser Mascaró, després d’haver deixat enrere la segona activitat pública que la nova Junta de la Societat ha organitzat, després de la Festa Major d’enguany. El balanç de les activitats, fetes des de divendres a la nit i fins diumenge a la tarda, és satisfactori malgrat en alguns casos també es fa notar que caldria una majora assistència.

Divendres, el local social Rossend Montané va acollir la projecció del documental francès “La part des anges”, dins del Most Festival. El film es va acabar proclamant guanyador del premi del jurat, en el veredicte conegut diumenge. La qualitat del documental va ser un dels temes de conversa entre les 35 persones que, després de la projecció, compartien el tast de vins i de formatges que servia per a arrodonir l’activitat.

Dissabte, un nombrós públic familiar omplia el local social per la tarda per a seguir l’exhibició de gimnàstica rítmica . La representació de l’obra “El Cerdo”, del grup Gelada de Gelida, va agradar però des de la Societat no amaguen que haguessin desitjat que la sessió hagués comptat amb més públic. Desprésdel teatre, va arribar la novetat de servir rom cremat, proposta que es va convertir en una activitat distesa i divertida per compartir, segons indica Roser Mascaró(àudio)

Diumenge, per falta d’inscripcions, no es va poder fer el partit de solters contra casats. Sí que va ser tota una experiència de relació comunitària l’elaboració de l’àpat de germanor, amb la tradicional escudella. El dinar va ser molt participat i va comptar amb 135 persones.(àudio)

Des de la Societat han volgut expressar la seva satisfacció per la col·laboració que estan rebent per part dels socis en les activitats que fins ara estan promovent.(àudio)

Per les properes setmanes, des de la Societat es preveu ja acabar els detalls d’activitats nadalenques, com l’acollida del patge dels Reis Mags, sense descartar la possible participació en una campanya solidària de recepció de joguines.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions