Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dinar de la Festa del Most de Sant Miquel ha reunit aquest diumenge a més de cent persones

Els jocs i inflables del matí també han estat activitats amb un ampli seguiment
Interior del local Rossend Montané, aquest diumenge
Interior del local Rossend Montané, aquest diumenge

dilluns 25 novembre 2013

Més d’un centenar de persones s’han reunit aquest diumenge en el dinar de germanor de la Festa del Most de Sant Miquel d’Olèrdola, l’acte central de la celebració. La Festa del Most, organitzada per la Societat La Lleialtat, incorporava dissabte a la nit la representació de l’obra de teatre de Salvador Espriu “Una altra Fedra, si us plau” a càrrec del grup l’Arrel de Sant Miquel. Diumenge es feien inflables i jocs a partir de les 11 del matí i , en acabar el dinar, en la sobretaula es va poder jugar al bingo. Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, ens oferia una valoració positiva per la resposta dels veïns.(àudio)

Cada any , diumenge al matí, s’intenta oferir una activitat. L’any passat va ser un tast de vins i aquest any s’optava per la novetat dels jocs i inflables.(àudio)

Amb activitats com la d’aquest cap de setmana queda clar que ser soci de la Societat surt a compte, tal i com indica Maria Montané.(àudio)

La Societat ja comença a perfilar els detalls de la preparació d’activitats nadalenques al Local, especialment la recepció dels Reis Mags d’Orient. En canvi, ja han anunciat que han decidit no organitzar una Festa de Cap d’Any.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions