Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dinar de la Festa del Most de Sant Miquel torna a ser un animat punt de reunió veïnal

Els actes s’iniciaven amb un tast de vins i acabaven amb l’actuació de “Malabaring brutal”

dimecres 25 novembre 2015

Dins del calendari festiu de Sant Miquel d’Olèrdola és habitual que es facin àpats de retrobament veïnal. Un dels dinars que més resposta tenen és l’escudella que se serveix per la Festa del Most. Aquest diumenge tenia lloc i s’ha tornat a posar en evidència que forces veïns esperen aquest nutritiu àpat. I és que fins a un centenar de persones es reunien al Local Social Rossend Montané en aquest acte central de la Festa del Most. Abans, 13 persones participaven en un tast de vins i, després de dinar, es podia gaudir de l’actuació de “Malabaring brutal”. Roser Mascaró, presidenta de la Societat La Lleialtat,   destacava la qualitat de la casolana escudella.(àudio)

Pocs dies abans de diumenge eren poques les persones inscrites. Però la Junta de la Societat donava per fet que els veïns s’animarien a darrera hora.(àudio)

L’escudella funciona molt bé i és una de les claus de l’èxit de la Festa del Most a Sant Miquel. Roser Mascaró posa l’accent en què a Sant Miquel ja ha passat a ser “una tradició que no es perd”.(àudio)

Després de la Festa del Most, la Societat ja prepara actes vinculats amb les festes nadalenques. El proper 27 de desembre preveu acollir el patge reial i, com cada any, també col·laboraran en l’arribada a Sant Miquel dels mags d’orient el proper 5 de gener.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions