Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dinar solidari del Casal d’Avis de Moja permet recaptar 1.700 euros per la Marató de TV3

Al dinar van assistir-hi 71 persones i la xifra obtinguda és gairebé idèntica a la de l’any passat
Els dinars de germanor són una de les activitats del Casal durant l'any(imatge arxiu)
Els dinars de germanor són una de les activitats del Casal durant l'any(imatge arxiu)

dijous 21 novembre 2013

Un dels lemes de la Marató de TV3 d’aquest 2013 és que “la solidaritat no degenera”. Multitud d’actes convocats arreu del territori així ho demostren aquests dies. Un dels més emblemàtics al municipi d’Olèrdola, vinculats a la Marató de Tv3, és el dinar solidari que organitza el Casal d’Avis de Moja. Es va fer diumenge i va reunir a 71 persones. El preu del dinar era de 20 euros, dels quals 10 anaven directament a la Marató. Les aportacions afegides, el suport d’empreses col·laboradores i un sorteig, han fet que la xifra recaptada pugi als 1.700 euros, tal i com anunciava Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja.(àudio)

La xifra és gairebé idèntica a la recaptada durant l’any passat. Castellví agraïa la col·laboració aportada i el valor que té que “tothom ofereixi el que pot”.(àudio)

A l’hora d’explicar l’èxit de convocatòria i l’elevada recaptació del dinar solidari, Castellví assenyala que hi pot influir que en els dies previs es faci una xerrada de sensibilització. Des del casal d’Avis també es fa notar que La Marató és una activitat molt propera a la gent.(àudio)

La Marató de TV3 es farà el proper 15 de desembre i està dedicada enguany a les malalties neurodegeneratives. Qui desitgi fer donacions, les pot fer també a través del mateix Casal d’Avis.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions