Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Drac de Moja llueix en el 35è aniversari del Drac de Gràcia

La colla va ser una de les 29 agrupacions d’arreu de Catalunya que participava en aquesta espectacular trobada

dimarts 14 novembre 2017

Fa pocs dies, els Diables de Moja, anunciaven la participació en la passejada de bèsties al barri de Gràcia  en motiu de l’aniversari del seu drac. El passat dissabte dia 4, la colla va dur a terme una jornada maratoniana per tal d’assistir-hi.DracaGrcia2.jpg

Un cop preparat el Drac i tot el seu corresponent material, quedava un llarg camí fins a la ciutat comtal. El dia començaria a les 12 del migdia amb una plantada de bèsties a la plaça Lesseps. Un total de 29 bèsties vingudes d’arreu de Catalunya, conformarien aquesta passejada amb un gran caràcter festiu.

Un gran dinar esperava a totes les colles per tal d’agafar forces. Des de la colla s’ha destacat la gran organització que va fer que l’acte fos molt agradable. Calia preparar-ho tot per la sortida pels carrers de Gràcia i cap a les 17:30 es donava l’inici a la cercavila. Totes les bèsties i els seus grups de percussió es lluirien en un cercavila que s’iniciaria al carrer Gran de Gràcia i finalitzaria al pla de Salmerón.

Josep Rodríguez, cap de colla del Drac de Moja, assenyalava les dificultats que per a la colla comporta un desplaçament d’aquestes característiques, però valorava l’experiència com a molt positiva i subratllava la bona organització de la trobada.(àudio)

Tot i les espectaculars batucades que acompanyaven algunes bèsties, cal destacar que també hi va tenir cabuda el toc de tabal més tradicional portat pels Diables de Moja. Una nota positiva va ser la gran afluència i participació del públic assistent, tot i la forta pluja caiguda a escassos metres de la finalització del recorregut. (àudio)

Després de la sortida a Barcelona, ara tots els esforços els centra la colla en els preparatius del 8è Bingo dels Diables, que tindrà lloc al Local Nou el proper 2 de desembre.

Escolta l'entrevista que Josep Sesma ha realitzat a Josep Rodríguez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola

Document Actions