Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Drac de Moja participa aquest dissabte en el Purgatorium 2014 a les Roquetes

És una de les 8 agrupacions del correfoc que commemora el 15è aniversari del Duc de les Roquetes

dijous 19 juny 2014

El Drac de Moja ha estat convidat al correfoc de Roquetes. L’agrupació del municipi participarà així en els actes de celebració del 15è aniversari del Duc, una peça del bestiari festiu d’aquesta localitat del Garraf . Un total de 8 colles convidades conformaran el Purgatorium 2014, on les bèsties i els balls de diables seran els protagonistes de la nit de dissabte.

A les 18 de la hores s’efectuarà la plantada de bèsties a la plaça de la Vinya d’en Petaca.  Tot seguit es faran diferents activitats infantils. A les 20 hores començarà una Tabalada que recorrerà els carrers del poble. A les 22 hores tindrà inici el Purgatorium 2014 amb el seu corresponent recorregut, per acabar amb un sopar de germanor amb totes les colles convidades.

El correfoc el faran possible els balls de Diables de les Roquetes i els Diabòlics, la Dragona, el Duc de les Roquetes, el Ball de Diables de Caldes de Montbui, els Guaite’ls de Calafell, el Drac de Vilanova i el Drac de Moja.

Escolta l’entrevista que Josep Sesma ha realitzat al cap de colla del Drac de Moja, Josep Rodríguez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola

Document Actions