Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Drac de Moja va ser un dels centres d’interès del Purgatòrium 2014 de les Roquetes

La colla d’Olèrdola participava en el 15è aniversari del Duc de les Roquetes

dimecres 02 juliol 2014

El passat 21 de juny i en motiu de la celebració del 15è aniversari del Duc de Roquetes, la colla del Drac de Moja va assistir com a convidada al Purgatòrium 2014.

Un total de 8 colles, entre diables i bestiari, van conformar el cartell d’aquest aniversari. La tarda començava amb actes pensats per a totes les edats, on fins i tot els més petits van participar dibuixant el bestiari de foc. En acabar la tabalada que recorria els principals carrers de Roquetes,  s’inicià  l’esperada cercavila, on el Drac de Moja va estar acompanyat en tot moment pels Grallers de Moja. Com a colles convidades, la cercavila també va comptar amb els Diables els Diabòlics, el ball de Diables de Caldes de Montbui, els Guaita’ls de Calafell i el Drac de Vilanova.

Josep Rodríguez, cap de colla del Drac de Moja, subratlla que el correfoc va ser molt lluït i ens destaca que a molts infants els hi va cridar l’atenció els ulls del Drac.(àudio)

Un dels moments més especials de la nit va ser l’espectacular petada final conjunta. (àudio)

Un magnífic sopar de germanor posava punt i final al Purgatòrium 2014. Ara la colla del Drac ja està immersa de ple en els preparatius de la propera Festa Major de Moja, amb l’ànim d’oferir alguna novetat.(àudio)

Des de la colla del Drac de Moja volen agrair l’excel·lent acollida del ball de Diables de Roquetes, la Dragona de Roquetes  i el Duc de Roquetes. També volen fer públiques les seves felicitacions per l’organització i el merescut aniversari.

Escolta l’entrevista  que Josep Sesma ha realitzat al cap de colla del Drac de Moja, Josep Rodríguez, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola

Document Actions