Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Drac protagonitza la samarreta de Festa Major dels Diables de Moja

Després de la capta d'aquest dimarts, per divendres preparen el Ball de Foc amb la novetat d’incloure els diables petits

dimecres 20 juliol 2016

Dins dels actes de la Festa Major de Moja, aquest dimarts al vespre els Diables han realitzat la seva capta oferint al poble la samarreta que posen a la venda per Festa Major. El cap de colla, “Txus” Búrdalo, explica que aquest any la samarreta està dedicada al Drac i suposa retre un homenatge a aquesta figura del seguici folklòric de Moja que ara és gestionada per la mateixa colla de Diables.(àudio)

Fins aquest 2016, la capta dels Diables es realitzava el dijous de la setmana de Festa Major. Aquest any s’ha optat per avançar l’activitat per així poder donar marge perquè els veïns puguin participar en altres activitats programades el dijous. Les vendes el dia de la capta s’han situat per sota dels registres d’altres anys, però la colla confia que les vendes s’aniran animant en la parada que posaran en diferents actes de la Festa Major.(àudio)

Després de la capta, ara els Diables centren tots els seus esforços en els preparatius del Ball de Foc, programat per divendres a partir de les 10 de la nit. La principal novetat en aquesta ocasió és que hi participaran els Diables Petits.(àudio)

Els Diables també han elaborat un vídeo animant a la participació per Festa Major. En el material, la plaça de l’Església passa a transformar-se en plaça dels Diables. Pots accedir al vídeo dels Diables de Moja clicant aquí.

Escolta l’entrevista a Txus Búrdalo, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola i realitzada per Josep Sesma, clicant aquí.

Document Actions