Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival EVA organitza l'11 de maig a Moja un nou curs de narració

L’impartirà l’actriu Clara Manyós i va dirigit a qualsevol persona amb ganes d'aprendre tècniques de lectura

divendres 03 maig 2019

 

El Festival En Veu Alta organitza un nou curs de lectures i narració oral com fa cada any en dates prèvies a l'edició penedesenca del certamen. La formació serà el dissabte 11 de maig al Centre Cívic La Xarxa de Moja i l'impartirà l'actriu Clara Manyós. El curs vol donar eines i recursos a totes aquelles persones inquietes, amb ganes d'aprendre tècniques de lectura, perdre la por escènica, millorar la dicció i gaudir de la paraula dita, ja sigui per pujar a un escenari, per compartir lectures com a membre del voluntariat lector Eva354 o, simplement, per llegir en veu alta i explicar històries als més propers de casa.

El curs ofereix sessió al matí i a la tarda, per tant, les persones interessades poden escollir l'horari que millor se'ls adapti; de deu a dues o de dos quarts de cinc a dos quarts de nou. La formació té un preu de 15€ i 12€ amb el carnet de La Cisterna, i les inscripcions ja estan obertes a través del correu electrònic lectures@enveualta.com o trucant al 650473639.

La formadora, Clara Manyós

Clara Manyós és graduada en art dramàtic per l'Institut del Teatre. Ha actuat enguany als espectacles 'Estat decepció' de Carla Torres, 'Hem vingut aquí a deixar les coses clares', espectacle de creació dirigit per Jordi Oriol i 'Dos pits i una poma', amb direcció d’Oriol Genís, entre d’altres. L'actriu ja va conduir la formació el novembre passat a Vilafranca, amb un gran èxit de participació.

Voluntariat lector durant tot l'any

El curs de l'11 de maig s'emmarca dins el projecte de voluntariat lector EVA354 que durant tot l'any ofereix lectures en veu alta a col·lectius de gent gran, persones amb diversitat funcional o en centres hospitalaris. Durant el Festival EVA, que arriba enguany a la 15a edició penedesenca del 31 de maig al 9 de juny, també tindran lloc diverses sessions de lectures en veu alta obertes a tothom i que se sumaran a tots els espectacles de narració i tradició oral que es desvelaran les properes setmanes. De moment, el festival ja ha anunciat l'actuació del cantautor Roger Mas, entre les propostes de l'EVA 2019.

Document Actions