Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival EVA porta aquest dissabte a Sant Pere Molanta els “Contes perduts” d’Ingrid Domingo

L’espectacle s’ha programat a les 6 de la tarda, al local de la Societat, i l’entrada és gratuïta
Actuació de l'any passat del Festival a Sant Pere
Actuació de l'any passat del Festival a Sant Pere

dimecres 10 juny 2015

Dins de la programació de la 11a edició del Festival EVA, aquest dissabte el local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta acull l’espectacle “Contes perduts”, d’Ingrid Domingo. Serà a les 6 de la tarda, amb entrada gratuïta.

Jordina Biosca, directora del Festival En Veu Alta, explicava que Ingrid Domingo és una narradora “molt fina i suau”. En l’espectacle de dissabte, els personatges dels contes tenen en comú que perden alguna cosa.(àudio)

La Societat de Sant Pere Molanta es vincula amb el Festival EVA un any més i acull un dels seus espectacles. A Olèrdola, en edicions anteriors del Festival, també s’havien programat espectacles al castell d’Olèrdola, a Sant Miquel, a Can Torres i també a Moja.(àudio)

La cita a Sant Pere Molanta és un excel·lent pròleg per a preparar-se  per a assistir a una de les accions més potents de les programades en el Festival EVA, prevista dissabte a la nit. Es tracta de l’espectacle “Per viure al cementiri no cal morir-se”, que es farà al cementiri de Vilafranca de dos quarts de 10 de la nit a tres quarts de 12. Membres de la coordinadora Gatap, incloent actors del grup l’Arrel de Sant Miquel, donen vida a un muntatge que inclou fins a 14 accions diferents escenificades al cementiri.(àudio)

L’espectacle el coordina Valeri Laguna i les entrades anticipades es poden comprar mitja hora abans , a l’aparcament del cementiri.

Escolta l'entrevista a Jordina Biosca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions