Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Folre de Sant Pere Molanta estrena diumenge l’adaptació de l’obra “Entre dones”

La representació és a dos quarts de 7 de la tarda, al Casal Molantenc, i la recaptació es destinarà a La Marató de Tv3

dimarts 13 desembre 2016

El compromís del grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta amb La Marató de Tv3 és molt ferm. Coincidint amb aquest esdeveniment solidari que mobilitza el país, cada any  organitzen una representació teatral. I la d’aquest any és molt destacada. Es tracta d’oferir a casa l’estrena de l’adaptació que han fet de l’obra “Entre dones”, de Santiago Moncada. La cita és aquest diumenge, a dos quarts de 7 de la tarda, al Casal Molantenc. L’entrada és lliure, per bé que als assistents se’ls convida a participar en el sorteig d’un magnífic lot de Nadal. La recaptació que s’obtingui per la venda de paperetes del sorteig es destinarà íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

“Entre dones” és un text de Santiago Moncada. La direcció va a cura de Nadala Sellarés i les cinc intèrprets són Candida Jiménez (Marta), Pilar Mata (Laura), Neus Alabreda (Roser), Irene Ventura (Carla) i Assun Raventós (Elena).  En una entrevista al programa “El Balcó de les entitats”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Assun Raventós explicava que l’obra mostra el retrobament de cinc companyes d’internat. (àudio)

El Folre espera poder comptar amb la complicitat del públic i veure com la Sala del Casal Molantenc s’omple. Per l’estrena de l’obra, però també perquè la causa solidària s’ho val. (àudio)

Assun Raventós també posa l’accent en què  l’obra de Santiago Moncada ha estat adaptada en fins a tres ocasions abans de ser portada als escenaris pel Folre. Primer per Elisabet Soler, després per Marta Masana i finalment per l’actual directora del grup, Nadala Sellarés.(àudio)

Les actrius porten el pes de l’obra, però per a fer realitat  aquesta nova estrena del grup de teatre de Sant Pere Molanta aporten la seva feina un bon grup de persones. Les apuntadores són  M. Rosa Raventós, Claralvina Gual i Mar Montserrat. La llum i so van a càrrec de  Santi Muniente i Kiko. El muntatge i decorats els assumeixen  Joan Mata i Marc Muniente, mentre que el maquillatge i vestuari va a cura del mateix grup El Folre. Per a fer possible aquesta estrena el grup també ha comptat amb la col·laboració de  Restaurant La Posada, Perruqueria Elisabeth i Caves Vallformosa.

Escolta l'entrevista a Assun Raventós, realitzada per Armand Beneyto al programa "El Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions