Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Folre de Sant Pere Molanta representa “Revisió anual” aquest diumenge a Gelida

La funció s’ha programat al teatre del Casal, a les 18:30, i forma part de la Roda de Teatre
L'estrena a Sant Pere Molanta va ser tot un èxit
L'estrena a Sant Pere Molanta va ser tot un èxit

dimecres 22 gener 2014

Dins de la programació de la 23a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, el grup “El Folre” de Sant Pere Molanta representa diumenge a Gelida l’obra “Revisió anual”, de Montserrat Cornet. La funció s’ha programat al teatre del Casal de Gelida, a partir de dos quarts de 7 de la tarda.

Després d’estrenar l’obra amb èxit a Sant Pere Molanta el passat 15 de desembre i de tornar-la a representar el 21 de desembre a La Ràpita, el grup no s’ha relaxat i afronta amb treball i il·lusió aquesta tercera representació, tal i com explica la directora, Marta Massana.(àudio)

L’obra planteja la trobada de tres dones en un consultori mèdic. Amb personatges de perfils diferents construïts amb tocs de comèdia, es mostren situacions agredolces vinculades amb el pas del temps. Massana resumia que l’humor fa que ens apropem als temes seriosos que planteja l’obra.(àudio)

El repartiment d’actrius de l’obra el formen Clara Albina, Càndida Jiménez, Assun Raventós i Neus Alabreda. Les tres actrius protagonistes donen vida a tres dones que coincideixen a la sala d’espera d’una metgessa. Una s’acaba de jubilar i ha viscut només el món dels altres: pares, germans, nebots, fins i tot pendent de la premsa del cor. La més jove és divorciada, executiva i esclava del mòbil. I la més gran és vídua, tendra, femenina i carregada de fills i néts.

La direcció de l’obra recau en Marta Massana. A escena hi apareixen quatre actrius però es compta amb la implicació de tot l’equip d’El Folre perquè l’obra sigui una realitat. Les apuntadores són Rosa Raventós i Irene Ventura; la il·luminació i el so van a cura de Santi Muniente, Josep Badia i Kiku; Pilar Mata assumeix el maquillatge i del muntatge se’n fan càrrec Joan Mata, Mario Benítez i Jordi Gómez. Per l’atrezzo es compta amb Mar Montserrat, Elisabet Soler, Anna Raventós i Andrea de la Torre, a més de la col·laboració del Restaurant La Posada.

Amb tres compromisos dins de la Roda, El Folre és un dels grups més actius dins del cicle. Per a explicar-ho, Marta Massana indica que cal tenir en compte la disponibilitat dels grups i el tipus d’obra que s’oferta.(àudio)

Després de l’actuació aquest diumenge a la tarda a Gelida, El Folre tornarà a actuar per la Roda de Teatre el 23 de febrer, a Les Gunyoles.

Escolta l'entrevista a Marta Massana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions