Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Folre de Sant Pere Molanta representa “Revisió anual” aquest diumenge a les Gunyoles

La funció es podrà seguir a la Societat La Torre, a les 18:30, i forma part de la Roda de Teatre
El Folre va estrenar "Revisió anual" el 15 de desembre
El Folre va estrenar "Revisió anual" el 15 de desembre

dimarts 18 febrer 2014

El grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta va acumulant representacions de l’obra “Revisió anual”. Després d’estrenar-la a casa el passat 15 de desembre, han realitzat funcions el 21 de desembre a La Ràpita i el passat 26 de gener a Gelida. Ara toca el torn de les Gunyoles. Serà aquest diumenge 23 de febrer a dos quarts de 7 de la tarda, a la Societat La Torre, dins de la programació de la 23a Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

L’obra planteja la trobada de tres dones en un consultori mèdic. Amb personatges de perfils diferents construïts amb tocs de comèdia, es mostren situacions agredolces vinculades amb el pas del temps. Marta Massana, directora d’El Folre, considera que l’humor “és un mitjà per apropar-nos als temes seriosos que planteja l’obra”.

El repartiment d’actrius de l’obra el formen Clara Albina Gual, Càndida Jiménez, Assun Raventós i Neus Alabreda. Les tres actrius protagonistes donen vida a tres dones que coincideixen a la sala d’espera d’una metgessa. Una s’acaba de jubilar i ha viscut només el món dels altres: pares, germans, nebots, fins i tot pendent de la premsa del cor. La més jove és divorciada, executiva i esclava del mòbil. I la més gran és vídua, tendra, femenina i carregada de fills i néts.

La direcció de l’obra recau en Marta Massana. A escena hi apareixen quatre actrius però es compta amb la implicació de tot l’equip d’El Folre perquè l’obra sigui una realitat. Les apuntadores són Rosa Raventós i Irene Ventura; la il·luminació i el so van a cura de Santi Muniente, Josep Badia i Kiku; Pilar Mata assumeix el maquillatge i del muntatge se’n fan càrrec Joan Mata, Mario Benítez i Jordi Gómez. Per l’atrezzo es compta amb Mar Montserrat, Elisabet Soler, Anna Raventós i Andrea de la Torre, a més de la col·laboració del Restaurant La Posada.

La Roda afronta ja la seva recta final. Precisament la sessió de cloenda s’ha previst el proper 22 de març a Sant Pere Molanta. El Folre, amb el compromís de diumenge, haurà realitzat fins a tres funcions dins d’aquesta 23a Roda, convertint-se en una de les formacions amb més presència en la programació.

Després de la funció a les Gunyoles, la Roda s’aturarà per evitar coincidir amb les activitats de carnaval. Les dues darreres funcions les protagonitzarà La Torre amb “Burundanga”, el 16 de març a Sant Joan de Mediona, i el 23 de març a Sant Pere Molanta.

 

Document Actions