Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Folre ha preparat un pregó de Festa Major teatralitzat i ple d’humor

El grup de teatre de Sant Pere Molanta “representarà” el pregó aquest dijous a les 21:00h
El Folre ja va teatralitzar l'acte de cloenda de la Roda de Teatre
El Folre ja va teatralitzar l'acte de cloenda de la Roda de Teatre

dimecres 13 agost 2014

El pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta serà diferent. El grup de teatre El Folre, protagonista de l’acte, ha afrontat el repte portant-lo al seu terreny i han preparat una peça teatral original i inèdita per a “representar” el pregó. Marta Massana, directora d’El Folre, explicava que el pregó serà “teatralitzat” i mostrarà  en clau d’humor la visió que tenen de la Festa Major els integrants del grup de teatre.(àudio)

El pregó es podrà gaudir aquest dijous a les 9 de la nit, al Casal Molantenc. Per mantenir l’efecte sorpresa, Marta Massana ha explicat pocs detalls del seu contingut. Sí que ha avançat que té dues parts: una mostrant com es viu la Festa Major en família i una altra de caràcter més protocol·lària, però sense deixar l’humor.(àudio)

El pregó és un projecte col.lectiu que ha estat materialitzat amb il.lusió pel grup, malgrat la dificultat que ha suposat poder assajar-lo els mesos de juliol i agost.(àudio)

Per fer aquest pregó teatralitzat, s’ha comptat amb la implicació dels 13 actors que hi intervenen i el procés de creació de l’obra, sota el guiatge de Marta Massana, ha comptat amb les aportacions i suggeriments de les mateixes actrius.(àudio)

El grup ha preparat un espectacle original i diferent. I és que, tal i com resumia Massana, els hi agrada el teatre i la manera més natural pel grup d’encarar un acte com el pregó era  teatralitzar-lo.

Escolta l'entrevista a Marta Massana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions