Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Formiguer celebra el seu primer any amb una festa aquest diumenge

A partir de les 5 de la tarda, a la Sala de Sant Pere, hi haurà espectacle infantil, tallers i xocolatada

divendres 30 octubre 2015

Amb el propòsit de compartir espais de lleure en família, un grup de famílies de Sant Pere Molanta va crear un col·lectiu que es va anomenar “El Formiguer”. La proposta ha fet forat i ja ha arribat al seu primer any de vida. Per celebrar-ho, convoquen aquest diumenge una festa de primer aniversari. Serà a partir de les 5 de la tarda, amb entrada gratuïta, a la Sala de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta. Es podrà gaudir d’un espectacle infantil amb l’actuació d’un pallasso, tallers de globus-flèxia, coreografies per a totes les edats i taller de maquillatge. Per acabar de manera dolça amb una xocolatada.

La presidenta d’El Formiguer, Erika Martínez, recordava que El Formiguer és un espai on passar estones en família. El balanç que fan d’aquest primer any de funcionament és molt positiu i ara  han completat el procés de constituir-se en associació.(àudio)

El nucli d’El Formiguer el formen les quatre famílies promotores que integren la junta i assumeixen la dinamització de les activitats. L’entitat està oberta a tothom i recorden que les activitats són versàtils, sense límits d’edat per participar-hi. (àudio)

Experiències d’autroorganitzacó de famílies que  hagin creat espais per compartir lleure amb els seus fills no són massa freqüents, especialment en pobles com Sant Pere Molanta. Erika Martínez ens subratlla la importància de compartir temps de qualitat amb els infants. (àudio)

El Formiguer realitza les seves activitats els dimarts i els dimecres, a partir de les 4 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Els associats, per 10 euros al mes, poden fer totes les activitats.

Escolta l'entrevista a Erika Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions