Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Formiguer de Sant Pere Molanta organitza per aquest dissabte una Festa Solidària a benefici de La Marató

Durant el matí també es recolliran joguines dins de la campanya “Cap infant sense joguina”

divendres 27 novembre 2015

L’associació El Formiguer de Sant Pere Molanta organitza  per aquest dissabte , 28 de novembre, una Festa Solidària a benefici de La Marató de TV3. Serà a partir de les 11 del matí i fins la una del migdia, al Centre Cívic Gatzara. Durant la matinal, els infants podran particpar en diferents tallers de manualitats. També  hi haurà un punt de recollida de joguines per la campanya “Cap infant sense joguina” que promou la Creu Roja de l’Alt Penedès. La presidenta d’El Formiguer, Erika Martínez, indicava que en aquesta ocasió   la principal novetat respecte l’any passat  és que l’activitat no es fa coincidir amb el propi dia de La Marató de Tv3, amb la voluntat de recaptar més diners i atraure a més públic.(àudio)

El preu per participar en els tallers és de 3 euros per infant, que es destinaran íntegrament a La Martó de Tv3. Erika Martínez destaca que entitats com El Formiguer també tenen la funció de col.laborar i ajudar als altres. Per això es considera que  participar en aquestes campanyes és una bona manera de fer-ho. (àudio)

Les joguines que es lliurin hauran de ser noves o, si són de segona mà, han d’estar impecables. Implicar-e en una campanya com aquesta permet contribuir a que les famílies amb pocs recursos també puguin gaudir de joguines per aquestes festes.(àudio)

Abans de finalitzar l’any, El Formiguer podria prepara una nova activitat oberta a tothom vinculada ales festes de Nadal. Tal i com van fer l’any passat, podrien organitzar un “caga  tió” i rebre la visita de Pare Noel.

Escolta l'entrevista a Erika Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions