Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Formiguer de Sant Pere organitza diumenge tallers a favor de La Marató

L’activitat es farà al Centre Cívic Gatzara i també es recolliran joguines dins de la campanya “Cap infant sense joguina”

divendres 12 desembre 2014

El Formiguer de Sant Pere Molanta, una entitat de recent creació dedicada al lleure educatiu, també fa la seva aportació a La Marató de TV3. Aquest diumenge, 14 de desembre, de 10:00h. a 14:00h. organitzen “Tallers infantils d’arts plàstiques” al Centre Cívic Gatzara. El preu de cada taller té un cost de 4€, dels quals, 3€ aniran a benefici de la Marató de TV3. Els tallers són oberts a tothom.

Durant la jornada de diumenge també habiliten un punt de recollida de la campanya de la Creu Roja a l’Alt Penedès “Cap infant sense joguina”, que cada any recapta joguines pels nens de la comarca per tal de garantir que Ses Magestats els Reis Mags de l’Orient no s’oblidin de cap infant durant la nit més màgica de l’any. Les joguines poden ser noves o usades, però si són de segona mà han d’estar impecables. Les joguines han de ser no bèl·liques i no sexistes.

El Formiguer de Sant Pere Molanta és un espai obert a totes les famílies els dimarts i dimecres de 17h a 19h. Per a més informació entreu al blog elformiguerdesantpere.wordpress.com o contacteu amb l’entitat  a través de l’adreça electrònica elformiguerdesantpere@gmail.com

Document Actions