Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Formiguer ofereix a les famílies amb infants un espai per compartir lleure de qualitat

Programen tallers i jocs les tardes de dimarts i dimecres, de 17 a 19h, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta
El passat dia 23, El Formiguer va organitzar activitats de Nadal
El passat dia 23, El Formiguer va organitzar activitats de Nadal

dilluns 29 desembre 2014

Gràcies a la iniciativa de quatre famílies, des del passat 18 de novembre Sant Pere Molanta disposa d’un nou servei adreçat a les famílies amb infants. Es tracta d’El Formiguer. Aquest nou espai, obert les tardes de dimarts i dimecres al Centre Cívic Gatzara, pretén ser “una excusa” perquè les famílies amb infants puguin compartir un espai de lleure de qualitat. Érika Martínez, membre d’El Formiguer, indicava que es tracta d’oferir un “espai de trobada”.(àudio)

Les famílies que han impulsat El Formiguer van coincidir el curs passat a la llar d’infants El Pàmpol de Sant Pere Molanta. En poc més d’un mes, aquest espai de trobada ha tingut una resposta molt positiva. Un dels principis d’El Formiguer és que “no és un lloc per aparcar el nen” i és requisit que l’infant estigui acompanyat per un adult.(àudio)

Per participar en El Formiguer no s’ha establert cap límit d’edat. Tampoc cal satisfer cap quota. L’únic requisit és pagar la quantitat simbòlica d’un euro per sessió, en concepte d’aportació per material. Després de fer una festa de Nadal el passat dia 23 de desembre i d’haver participat en els actes a favor de La Marató de Tv3, El Formiguer s’atura uns dies i tornarà a oferir activitats el proper dimecres 7 de gener. Per propers períodes de vacances nadalenques, no es descarta que El Formiguer estigui actiu i programi tallers.(àudio)

Les persones interessades en conèixer més coses d’El Formiguer, poden consultar el seu blog elformiguerdesantpere.wordpress.com

Escolta l'entrevista a Érika Martínez, realitzada per Canak 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions