Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Formiguer organitza aquest dissabte a Sant Pere Molanta una festa de Carnaval

Serà a partir de les 5 de la tarda i inclou mini-disco, jocs, tallers, xocolatada i concurs de disfresses pels adults

dijous 11 febrer 2016

Amb poc més d’un any de vida, El Formiguer de Sant Pere Molanta està demostrant ser una entitat molt dinàmica i amb capacitat d’oferir propostes lúdiques ben elaborades per a tota la família. Així ho van deixar ben palès en la festa del seu primer aniversari, feta el mes de novembre. Després  d’aquella satisfactòria  experiència, El Formiguer organitza ara una festa de Carnaval a Sant Pere Molanta, oberta a tothom. Serà aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda a la sala de la Societat Principal-Unió. El plantejament segueix sent el de procurar que els infants gaudeixin, però també que ho facin els adults que els acompanyen. Per això s’ha preparat un programa ben variat que inclou mini-disco a càrrec d’Animacions JaJeJiJoJu, amb jocs, balls i globus-flèxia.També hi haurà xocolatada i concurs de disfresses pels adults. El propòsit és el d’incentivar la participació de les famílies, tal i com apunta un dels membres de la Junta d’El Formiguer, Cèsar Casanova.(àudio)

El Formiguer es va animar a promoure la celebració d’una festa de Carnaval a Sant Pere Molanta després de l’èxit assolit en la seva festa d’aniversari i de comprovar que feia anys que a Sant Pere no s’organitzava per Carnaval una festa d’aquestes característiques.  (àudio)

L’entrada és gratuïta i serà una molt bona oportunitat per a que les famílies que ho desitgin, i que encara no participin en El Formiguer, puguin conèixer aquesta entitat que fomenta a Sant Pere Molanta lleure de qualitat en família.(àudio)

Si voleu fer-vos socis d’El Formiguer la quota és de 5€ al mes per nen i s’inclou l’accés a totes les activitats mensuals i l’oportunitat de gaudir de descomptes i promocions especials en  activitats extres. A més, amb el pagament del tercer mes es regala la samarreta d’El Formiguer personalitzada amb el nom. El Formiguer té la seva seu al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i organitzen activitats els dimarts i dimecres, a les 17h. Per més informació es pot consultar https://elformiguerdesantpere.wordpress.com/

El servei de "Radio a la carta" està temporalment inactiu

 

Document Actions