Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El forn de pa de Sant Pere Molanta canvia de lloc i passa a incorporar servei de cafeteria

El centenari obrador el manté Fleca Fontanals al carrer Sant Pere i el punt de venda està davant de l’escola

dijous 31 gener 2013

Fleca Fontanals ha estrenat un nou establiment a Sant Pere Molanta. L’històric obrador, amb 146 anys de funcionament, es manté al carrer Sant Pere, però la venda s’ha traslladat al nou local obert al carrer Bosc de Ferran, cantonada amb Sant Roc, davant de l’escola Rossend Montané.

Nenén Giménez, una de les responsables de Fleca Fontanals, explicava que el canvi de lloc busca poder arribar a més clients. (àudio)

A banda del canvi de lloc, la principal novetat és que la fleca ha passat a ser també una cafeteria. El trasllat al nou emplaçament també ha coincidit amb la posada a la venda de noves varietats de pa. (àudio)

La resposta dels veïns està sent molt bona i ja han detectat que famílies que porten els seus fills a l’escola o dones que queden per passejar van agafant també com a hàbit visitar la fleca i prendre alguna cosa en aquest acollidor establiment. (àudio)

Fleca Fontanals també ha ampliat els seu horaris. Obre ininterrompudament de dilluns a divendres, des de dos quarts de 8 del matí fins a dos quarts de 8 del vespre. Els dissabtes l’horari d’obertura és de dos quarts de 8 a dos quarts de 3 i els diumenges de dos quarts de 9 a dos quarts de 3.

Escolta l'entrevista a Nenén Giménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions