Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fred no ha impedit que Moja celebri amb participació la Festa Major de Sant Macari

Després de les activitats d’aquest cap de setmana, els actes es tancaran el dia 29 amb un concert solidari

dilluns 16 gener 2017

El fred registrat aquest darrer cap de setmana ha condicionat algun acte però no ha impedit que Moja celebrés amb participació la Festa Major de Sant Macari. Des de la Comissió de Festes de Moja, Àfrica Garcia-Berro, resumia que tot i el temps “la gent s’havia atrevit a sortir”. Un exemple va ser el ball de nit amb Cafè Trio, que va costar que arrenqués però al final va tenir força concurrència.(àudio)

La calçotada va comptar amb una resposta discreta i de la pedalada solidària en prenien part una vintena d’inscrits, el dissabte al matí. El taller de risoteràpia, amb Jèssica Gras, va resultar ser una profitosa experiència per a la quinzena d’inscrits.(àudio)

La cercavila diumenge al migdia, així com el posterior vermut i el teatre de la tarda van ser moments assenyalats d’aquest cap de setmana de festes d’hivern a Moja. Malgrat el  fred, la Comissió de Festes fa una valoració positiva de l’esdeveniment.(àudio)

El darrer dels actes de la Festa Major de Sant Macari es viurà diumenge 29 de gener, a dos quarts de 7 de la tarda, amb el concert solidari que oferirà l’escola de Música de Vilafranca a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Escolta l'entrevista a Àfrica García-Berro, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions