Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern convoca les comissions de treball amb l’oposició per tractar temes d’interès municipal

Xavier Serramià, portaveu del govern municipal, lamentaria que l’oposició hi participi amb l’ànim de “bloquejar”
Xavier Serramià, portaveu del govern municipal
Xavier Serramià, portaveu del govern municipal

dijous 11 febrer 2016

Per aquest mateix dijous s’ha convocat la primera de les comissions que el govern municipal d’Olèrdola promou per a tractar amb l’oposició temes d’interès municipal. La primera de les reunions establertes és la de la comissió que ha d’avaluar el nou concurs de gestió de les escoles bressol municipals. En 15 dies es preveuen celebrar les comissions relatives a urbanisme i cultura. Així ho confirmava el portaveu del govern municipal, Xavier Serramià, que destacava que aquestes comissions de participació tenen l’objectiu de tractar amb l’oposició temes importants vinculats amb la gestió de l’Ajuntament.(àudio)

El govern té la intenció de debatre amb l’oposició aquest dijous la proposta de nou concurs de gestió de les escoles bressol que ha elaborat la Diputació de Barcelona per encàrrec de l’Ajuntament d’Olèrdola. Serramià indicava que la reunió es fa en aquests moments perquè és ara quan s’ha disposat d’aquest document que ha fet la Diputació. El portaveu del govern municipal no trobaria adient que l’oposició anés a la reunió a “bloquejar” el nou contracte.(àudio)

En els propers mesos l’Ajuntament ha de treure a concurs públic els plecs de condicions de contractes com el d’enllumenat públic o de neteja dels edificis municipals. La voluntat del govern municipal és que les bases d’aquests concursos es puguin consensuar amb les aportacions de tots els grups municipals.(àudio)

En algunes de les temàtiques que tractaran les comissions l’acord de tots els grups es preveu poc probable. És el cas de les escoles bressol municipals. Els dos grups de l’oposició ja han manifestat públicament que són partidaris de que la gestió directa del servei torni a ser assumida per l’Ajuntament, mentre que el govern planteja millorar les condicions d’externalització.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment inactiu

Document Actions