Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal d’Olèrdola lamenta que la rectificació d'ApO sobre els sous arribi tard i quan “la calúmnia ja està feta”

El govern assenyala que “no tot s’hi val” i insta a ApO a deixar de mentir

dijous 21 setembre 2023

 

Al fil de la rectificació i de l’aclariment que feia l’oposició sobre les retribucions dels regidors, en unes manifestacions a la ràdio municipal efectuades la setmana passada pel portaveu d’ApO, Jordi Catasús, des del govern municipal d’Olèrdola s’ha lamentat  que la rectificació arribés tard i quan “la calúmnia ja estava feta”.

El govern municipal ha instat a l’oposició a “apartar la mentida” del dia a dia de la política municipal. Com a exemple d’aquesta mala pràctica, el govern manifesta que “ ApO  interessadament ha volgut generar confusió i desinformació” sobre les retribucions dels càrrecs electes, barrejant a consciència conceptes amb la voluntat de “difamar i mentir”.   El govern lamentava que s’hagués difós “imports que no es corresponen a la quantitat que es percep”, confonent així “cost amb retribució” i mentint de manera evident quan s’afirmava que el govern s’havia apujat els sous un 56%. Dies després de difondre-ho a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, la pròpia ApO havia de rectificar i aclarir a la ràdio municipal que les quantitats difoses eren “costos i no sous”. Però “la calúmnia” ja feia dies que havia estat feta, ha insistit el govern.

El govern recorda que les retribucions estan regulades en funció del municipi. Per valorar si hi ha increment de sou l’única referència disponible per comparar-ho amb l’anterior mandat és el cas de l’alcaldia perquè “la resta són noves dedicacions aprovades per donar un impuls a l’acció municipal”. I en el cas d’alcaldia no hi ha increment de sou i sí augment de dedicació, perquè la dedicació laboral reconeguda a l’Ajuntament ha passat a ser del 100% de la jornada, quan abans era del 95%. El govern considera que la discrepància és legítima i debatre posicions confrontades és enriquidor. Però “no tot s’hi val” i la mentida “ha de quedar fora de l’Ajuntament i d’arreu”.

Document Actions