Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal d’Olèrdola ofereix treball conjunt a l’oposició per a arribar a “grans acords de municipi”

ApO ha ofert a l’oposició que plantegés en quin escenari se sentirien més còmodes per a obrir una nova dinàmica de treball conjunt
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal

dijous 24 octubre 2019

 

El passat mes de maig Alternativa per Olèrdola va revalidar amb més suports la seva majoria absoluta i pot governar en solitari,  però això no treu que busqui arribar a acords amb les altres forces polítiques del consistori sobre temes d’interès pel municipi. Així ho ha exposat Jordi Catasús, portaveu del govern municipal, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. (àudio)

Ara ha transcendit que durant l’estiu l’alcalde, Lucas Ramírez, va demanar als tres grups de l’oposició que plantegessin en quin escenari se sentirien més còmodes per a obrir una nova dinàmica de treball conjunt amb el govern. Junts per Olèrdola i ERC assenyalen que si bé Alternativa per Olèrdola no els necessita per governar entenen que sí que li correspondria al govern municipal traslladar una proposta que concretés l’oferiment. Per Jordi Catasús, en canvi, són els grups de l’oposició els qui han de dir de quina forma se sentirien còmodes amb el propòsit de que hi hagi un diàleg.(àudio)

Entre els grans temes de municipi que Catasús situa com a possibles àmbits per a arribar a acords hi hauria el turisme o la promoció econòmica, amb la dinamització dels polígons.(àudio)

Catasús subratllava la necessitat de que hi hagués sinceritat i diàleg en la relació entre els grups amb presència al consistori, per “treballar pel municipi i no mirar per les sigles de partit”.

Escolta l'entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions