Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal d’Olèrdola proposa congelar les ordenances fiscals per sisè any consecutiu

Dilluns es preveu celebrar ple de l’Ajuntament d’Olèrdola per aprovar les ordenances fiscals pel 2016

dijous 29 octubre 2015

No apujar taxes ni impostos. Aquest criteri de “congelació” de la càrrega impositiva  marca la proposta d’ordenances fiscals pel 2016 que ha elaborat el govern municipal d’Olèrdola. Si no hi ha imprevistos, les ordenances fiscals s’aprovaran de manera inicial en el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola que es preveu celebrar dilluns al vespre.

El portaveu del govern municipal i regidor d’hisenda, Xavier Serramià, avançava que “cap ordenança s’apuja” i només s’introduïa la novetat de crear la taxa per la instal·lació de guals. La nova taxa implica que l’Ajuntament assumirà la realització de les obres de les voreres per a fer el gual, amb la voluntat de garantir així que tots siguin homogenis al municipi i s’evitin els actuals problemes derivats de la diferència.(àudio)

Serramià subratlla que amb la congelació de les ordenances fiscals per sisè any consecutiu, l’ajuntament ha volgut ser sensible a l’hora d’afrontar l’actual situació i col·laborar per reduir l’impacte de la crisi econòmica entre els veïns d’Olèrdola.(àudio)

Taxes com la del subministrament d’aigua i la de recollida de brossa tampoc experimenten cap canvi respecte aquest 2015. Serramià indicava que, en el cas de la brossa, és un servei que per l’ajuntament és deficitari però els ajustos dels darrers anys han permès que s’aproximessin els ingressos provinents de la taxa als costos que s’imputen a l’Ajuntament des de la Mancomunitat Penedès-Garraf, que gestiona el servei de recollida. (àudio)

L’aprovació de les ordenances fiscals és el punt més important dels que es preveuen tractar en el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola de dilluns, que s’ha de celebrar a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions