Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Noticies El govern municipal proposarà en el ple de dimarts que impostos i taxes segueixin congelats

El govern municipal proposarà en el ple de dimarts que impostos i taxes segueixin congelats

De nou es proposarà que es puguin acumular les bonificacions per ús de les deixalleries i per autocompostatge

11/10/2018

El regidor d’hisenda de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, ha avançat que el govern municipal traslladarà en el ple extraordinari de dimarts que ve una proposta d’ordenances fiscals que seguirà mantenint impostos i taxes congelats, en la mateixa línia del que ha estat el criteri seguit en matèria fiscal durant tot aquest mandat.(àudio)

Només s’incorporaran dues modificacions respecte les ordenances fiscals d’aquest 2018. Una suposarà corregir un error que va comportar que no es publiquessin els imports de lloguer dels camps de futbol. I l'altra permetrà que es pugui  tornar a acumular  les bonificacions  per l’ús continuat de les deixalleries i per fer autocompostage. Així, la família que realitzi les dues pràctiques podrà beneficar-se d’una reducció dels 35% de la taxa de recollida d'escombreries.(àudio)

La taxa d’escoles bressol no es modifica perquè es té com al referència el curs escolar. Si calgués, el canvi es faria en el període de preinscripcions.(àudio)

Durant el ple també es preveu aprovar una modificació de pressupost i el projecte definitiu del camí de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri de Can Ferran.

El ple extraordinari d’aprovació inicial de les ordenances fiscals del 2019 es realitzarà dimarts de la setmana que ve, 16 d’octubre, a les 19:30.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat