Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal es reorganitza amb el propòsit d’assolir el màxim dels seus compromisos

Samblás és regidor d’Urbanisme, Manteniment d’Edificis i Esports.Tort manté Hisenda i Serramià assumeix Governació
Els membres del govern municipal en un moment del darrer ple
Els membres del govern municipal en un moment del darrer ple

divendres 08 novembre 2013

Aquest dijous l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, signava el decret de reordenació del cartipàs municipal, assignant les regidories que assumeix cada membre del govern municipal. El decret arriba un cop dimarts prengués possessió Juanma Samblás com a nou regidor d’ApO-PM, després de la renúncia d’Artur Santacana. Josep Tort resumia “que el govern es reorganitza amb el propòsit de complir el màxim dels seus compromisos fins arribar al final del present mandat”.

Juanma Samblás té assignades les regidories d’Urbanisme, Manteniment d’Edificis i Esports. En el decret es confirma que l’alcalde passa a assumir la regidoria d’Hisenda, per bé que el mateix Tort indica que treballarà aquesta àrea conjuntament amb el mateix Juanma Samblás. I és que la reordenació també s’ha pensat perquè persones com Samblás adquireixin experiència per a la propera legislatura.(àudio)

Arantxa Torres continua sent la regidora de Joventut, Cultura, i Gent Gran. En el seu cas el canvi introduït és el de separar la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica. Josep Tort explicava que amb aquesta diferenciació es vol potenciar el treball específic de promoció econòmica, amb mesures com el suport a empreses que contractin a persones d’Olèrdola en situació d’atur.(àudio)

Eva Ruiz afegeix a les regidories de Sanitat, Serveis Socials i Urbanitzacions que fins ara tenia, una regidoria que es recupera en el cartipàs, la d'Oficina d’Atenció Ciutadana. Segons explicava Tort, se centrarà en el seguiment de les instàncies que la ciutadania canalitzi a través d’aquest servei municipal.

Joan Forns deixa de ser el regidor d’Urbanisme, mantenint les responsabilitats com a regidor de Via Pública i Serveis Municipals. L’alcalde explicava que Forns treballaria conjuntament amb Juanma Samblás amb el propòsit d’incrementar la presència al carrer i el seguiment d’aspectes com la neteja viària o la jardineria.(àudio)

En la reorganització del govern municipal Xavier Serramià guanya pes polític en àmbits clau de la gestió de l’Ajuntament. Manté les regidories d’Ensenyament i Medi Natural, es confirma com a nou regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i passa a ser nou regidor de Governació. També se li assigna la funció de portaveu del govern. Josep Tort assenyalava que era “evident” aquest paper destacat de Serramià, però subratllava el pes important de tot l’equip per a fer possible un govern equilibrat.(àudio)

El mateix dijous, dia de signatura del decret d’alcaldia de reordenació del cartipàs, es donaven a conèixer aquests canvis als mateixos treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions