Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal fa un pressupost “molt treballat” pel 2024

Fina Mascaró, alcaldessa i regidora d’hisenda, anuncia que el pressupost creix un 10’2% respecte l’aprovació inicial del d’aquest 2023
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola i regidora d'hisenda
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola i regidora d'hisenda

dijous 09 novembre 2023

 

 L’aprovació inicial del pressupost municipal pel 2024 és un dels punts destacats que es preveuen aprovar, dimarts de la setmana que ve, en una sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. En una entrevista al programa magazín “Penedès en Xarxa”, l’alcaldessa i regidora d’hisenda, Fina Mascaró, anunciava que el pressupost serà de prop de 5.700.000 €, xifra que representa un creixement del 10’2% respecte l’aprovació inicial del pressupost d’aquest 2023.

Durant els dos darrers mandats, des de l’oposició ERC criticava que l’anterior govern feia un “tallar i enganxar” dels pressupostos d’un any a l’altra. En la proposta que es presenta per al 2024, en canvi, els pressuposts han estat “molt treballats” tant des de la direcció política del govern municipal com amb els responsables tècnics de cada àrea. (àudio)

El reforç dels serveis socials i l’ajustament de subministraments són dos dels trets que inclou el pressupost, segons avançava en aquesta entrevista Fina Mascaró. (àudio)

Mascaró insistia en la dinàmica de treball “colza a colze” que ha aplicat el nou govern municipal amb els tècnics de l’Ajuntament  per a poder presentar uns comptes equilibrats i ajustats.

Document Actions