Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal portarà a aprovació del ple unes ordenances fiscals pel 2021 “equilibrades i efectives”

El portaveu del govern, Jordi Catasús, posa en valor el treball conjunt dels grups municipals per elaborar les modificacions de les ordenances
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal

dimecres 14 octubre 2020

 

La proposta d’ ordenances fiscals pel 2021 a l’Ajuntament d’Olèrdola és “equilibrada i efectiva”. Així ho resumia el portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. Sense deixar d’assenyalar que és una proposta “continuista”, Catasús ha subratllat que són unes ordenances equilibrades perquè permeten mantenir serveis en un any que  continuarà  marcat pels efectes de la COVID.(àudio)

Seguint la línia de treball conjunt realitzada durant el confinament, Jordi Catasús ha posat en valor que les propostes d’ordenances fiscals han estat tractades amb els grups de l’oposició. Pel portaveu del govern municipal, cal que aquesta línia de diàleg segueixi.(àudio)

El portaveu del grup municipal també confirmava que ApO encapçalarà la moció que rebutja la inhabilitació de Quim Torra, perquè s’entén que l’Ajuntament “ha d’estar al costat de les institucions del país”. El fet de debatre en ple aquesta moció dimarts que ve, tres setmanes després de produir-se la inhabilitació, “no fa variar el resultat de la votació”.

Jordi Catasús també confirmava que el ple debatrà una moció rebutjant el tancament d’empreses a la comarca, amb el reclam d’un pla de reindustrialització al Penedès. Per Catasús, un dels reptes ha de ser treballar conjuntament per seduir a les empreses perquè no marxin i perquè s’instal·lin de noves aprofitant infraestructures disponibles.(àudio)

Catasús també ha posat de relleu la bona notícia que ha suposat que Olèrdola confirmés que és el desè municipi català de 1.000 a 5.000 habitants en l’Índex de Maduresa digital de les administracions públiques, tot afegint que aquest excel·lent resultat expressa una aposta decidia “de llarg recorregut” de l’Ajuntament d’Olèrdola per les noves tecnologies i per implantar serveis públics digitals.

Escolta l’entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions