Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es preveu cedir de manera imminent a la Generalitat els terrenys per a fer el consultori de Moja

L’alcalde també creu que abans de 2 mesos es podrà tenir la cessió de la pista de Sant Pere per a poder fer la coberta

dijous 23 novembre 2017

El govern  municipal preveu acordar de manera imminent amb la Generalitat requisits per a materialitzar  dues de les inversions més destacades que es preveuen fer en equipaments a Olèrdola durant els propers anys. D’una banda, s’està a l’espera de que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat cedeixi la pista de l’escola de Sant Pere Molanta per a que l’Ajuntament pugui procedir a fer les obres de la seva coberta. L’altra acord, en aquest cas amb del Departament de Sanitat, suposaria avançar en la tramitació per a poder fer el nou consultori mèdic de Moja. Aquí l’Ajuntament està acabant de tancar les condicions de cessió de terrenys municipals perquè sigui la Generalitat qui faci l’obra.PistaStPereMolanta.jpg

En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat,de Canal 20-Ràdio Olèrdola,l’alcalde, Lucas Ramírez, es mostrava prudent amb els terminis però convençut que tant la cessió de la pista com la dels terrenys per al nou consultori es podrien acordar en un termini no superior als 2 mesos.(àudio)

En una recent visita al municipi de Núria Puig, directora del Sector Sanitari Alt Penedès/Garraf, s’assegurava que el consultori de Moja era una de les properes  inversions que s’inclourien en la programació del Departament a l’Alt Penedès. El projecte ja està redactat i per avançar en la tramitació cal acordar la cessió dels terrenys al Departament.(àudio)

Els terrenys d’equipaments que es pretenen cedir estan just al costat de l’actual consultori mèdic, al carrer del Sindicat. A Sant Pere Molanta la situació és a l’inversa. És l’Ajuntament qui ha de rebre la cessió de la pista per a que es pugui procedir a fer les obres de la coberta. L’alcalde destaca que des de la Generalitat mai s’han mostrat contraris a cobrir la pista , però sí que van demanar estudiar el projecte per a poder avaluar com afectaria a l’escola.(àudio)

El govern municipal voldria tancar aquests dos acords abans d’acabar aquest 2017, però s’és conscient del delicat moment polític del país i de la situació que viu la Generalitat. Per això  s’entén que la llum verda a aquests dos tràmits no s’hagin produït amb la celeritat que desitjarien totes les parts.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions