Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern Municipal proposa adequar els preus de les activitats que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola

Els imports continuaran sent econòmics i s’adaptaran “al moment que vivim”
Els canvis més importants es plantegen en les escoles esportives
Els canvis més importants es plantegen en les escoles esportives

dimecres 22 agost 2012

Les escoles esportives i els cursos d’activitats que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola encetaran el proper 1 d’octubre un nou curs. Les inscripcions es podran formalitzar durant el mes de setembre, amb algunes novetats destacades.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdoa, Arantxa Torres, avançava que el Govern Municipal està treballant en una proposta per adequar els preus de les activitats i cursos “al moment que vivim”, tenint present que ja no poden estar tan fortament subvencionades com fins ara. La diferència més notable que conté aquesta proposta és que les escoles esportives passaran a tenir un preu per trimestre de 40 euros, quan en aquest darrer exercici les famílies havien de pagar un import simbòlic de 32 euros per tot el curs. L’Ajuntament contempla línies de suport des de Serveis Socials per a que les famílies amb necessitats puguin acollir-se a subvencions, amb el propòsit de que els seus fills no deixin de fer aquesta activitat extraescolar.(àudio)

Malgrat la puja que es planteja, les activitats esportives extraescolars que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola mantindran un preu molt econòmic si es comparen amb propostes similars que s’oferten des de la iniciativa privada o per part de municipis veïns, tal i com assenyala Arantxa Torres.(àudio)

Una altra novetat és que les escoles esportives es podran fer un dia o dos, a Moja o a Sant Pere Molanta, però no hi haurà l’opció de fer-les durant tres dies a la setmana, com fins ara es contemplava a Moja. La regidora de cultura explicava que no hi havien suficients usuaris com per mantenir l’activitat aquests tres dies a la setmana a Moja.(àudio)

Des del Govern Municipal es preveu mantenir l’oferta de cursos vigent fins ara, incloent el ioga, els cursos de gralla i timbal i les gimnàstiques per adults. Amb el criteri d’aproximar l’import de les taxes dels cursos al cost real del servei que s’ofereix, Torres apuntava que és molt probable que també pateixin un increment els preus per participar en els cursos de gralla i timbal. En canvi, en el cas dels cursos de ioga, es preveu mantenir el preu gairebé idèntic.

La proposta de taxes per a les escoles esportives i cursos les traslladarà el Govern Municipa al proper ple municipal, que es preveu celebrar durant els primers dies de setembre.

 

 

 

 

 

 

Document Actions