Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal proposarà en el ple de dimarts que impostos i taxes segueixin congelats

De nou es proposarà que es puguin acumular les bonificacions per ús de les deixalleries i per autocompostatge

dijous 11 octubre 2018

El regidor d’hisenda de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, ha avançat que el govern municipal traslladarà en el ple extraordinari de dimarts que ve una proposta d’ordenances fiscals que seguirà mantenint impostos i taxes congelats, en la mateixa línia del que ha estat el criteri seguit en matèria fiscal durant tot aquest mandat.(àudio)

Només s’incorporaran dues modificacions respecte les ordenances fiscals d’aquest 2018. Una suposarà corregir un error que va comportar que no es publiquessin els imports de lloguer dels camps de futbol. I l'altra permetrà que es pugui  tornar a acumular  les bonificacions  per l’ús continuat de les deixalleries i per fer autocompostage. Així, la família que realitzi les dues pràctiques podrà beneficar-se d’una reducció dels 35% de la taxa de recollida d'escombreries.(àudio)

La taxa d’escoles bressol no es modifica perquè es té com al referència el curs escolar. Si calgués, el canvi es faria en el període de preinscripcions.(àudio)

Durant el ple també es preveu aprovar una modificació de pressupost i el projecte definitiu del camí de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri de Can Ferran.

El ple extraordinari d’aprovació inicial de les ordenances fiscals del 2019 es realitzarà dimarts de la setmana que ve, 16 d’octubre, a les 19:30.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions