Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal recorda que el cobriment de la pista de Sant Pere ja té el projecte redactat

El regidor Pere Sadurní defensa que és una inversió assumible i permetria millorar els espais per a les entitats esportives

dijous 03 desembre 2015

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, ha defensat la idoneïtat de cobrir la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta per a fer possible que millorin els espai que tinguin a la seva disposició les entitats esportives del municipi. Sadurní recordava que el cobriment de la pista ja té el projecte redactat i ha estat inclosa dins de la previsió d’inversions plurianuals per aquest mandat.(àudio)

Sadurní apunta que optar per un nou pavelló d’esports suposaria apostar per una gran inversió que requeriria d’un finançament difícil d’obtenir.

En un altre àmbit de coses, el regidor d’esports donava a conèixer que una de les prioritats de la regidoria d’esports era adquirir els terrenys del camp de futbol de Sant Pere, ara propietat del Bisbat. Per a fer-ho, el regidor d’esports explicava que en els propers dies es traslladaria al Bisbat una oferta concreta de compra.(àudio)

El nou regidor d’esports també ha manifestat que, davant la creació del base de La Plana Rodona, l’Ajuntament va optar per donar prioritat a entitats que ja utilitzaven instal·lacions municipals, davant la situació de saturació que hi ha en els usos dels equipaments . Amb tot, l’Ajuntament ha procurat de satisfer les demandes d’espais i també s’ha invertit en el manteniment del camp de futbol de Sant Miquel perquè pugui acollir entrenaments dels nous equips. (àudio)

Sadurní indicava que l’Ajuntament “té l’obligació de fomentar l’esport” de caràcter popular, com a vincle comunitari i dinamitzador social. Per això es veu de manera positiva que cada cop siguin més les persones que facin esport al municipi i que Olèrdola compti amb una important xarxa d’entitats en diverses disciplines.

Document Actions