Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal treballa amb la voluntat de congelar impostos l’any que ve

Les ordenances fiscals i el pressupost pel 2014 es preveuen aprovar la setmana que ve
Josep Tort ha passat a assumir la regidoria d'Hisenda
Josep Tort ha passat a assumir la regidoria d'Hisenda

dimecres 30 octubre 2013

La convocatòria encara no s’ha fet efectiva, però l’alcalde té la intenció de convocar ple de l’Ajuntament d’Olèrdola durant la setmana que ve. En l’ordre del dia es preveuen tractar temes rellevants, com l’aprovació de les ordenances fiscals i el pressupost pel 2014, a més de procedir a la pressa de possessió com a nou regidor d’APO-PM de Juanma Samblás, després de la renúncia presentada per Artur Santacana.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, ha anunciat que el govern municipal treballa amb una proposta d’ordenances fiscals que inclou la congelació d’impostos. Malgrat l’Ajuntament ha vist reduïts els seus ingressos en els darrers anys per una quantitat d’1’2 milions d’euros, Tort explicava que la congelació podrà aprovar-se en bona part gràcies a les mesures realitzades els darrers anys de racionalització de la despesa. (àudio)

L’alcalde recordava que, a diferència dels impostos, l’import de les taxes ha de cobrir el cost del servei. En aquest sentit avançava que era probable que a la taxa de recollida de brossa se li apliqués un increment, per bé que aquest augment no seria important i de ben segur no cobrirà l’augment de costos del servei que ha de fer front l’Ajuntament.(àudio)

La renúncia d’Artur Santacana provocarà la reordenació del cartipàs municipal un cop hagi pres possessió com a nou regidor Juanma Samblàs. Josep Tort preveu seguir assumint responsabilitats com a regidor d’Hisenda, per bé que podria compartir-les amb algun altre membre del govern municipal.(àudio)

El pressupost que se sotmetrà a la consideració del ple seguirà la línea de contenció de la despesa dels darrers anys, segons subratlla Josep Tort.

Document Actions